top of page

НТУ розплідник ПЛАГІАТОРІВ

Дмитриченко Микола Федорович ректор Національного транспортного університету покриває плагіаторів, які при ньому почуваються, як у Бога за пазухою. 380 наукових праць вражає! А чи хоча б частину з них він читав ? Його h-Індекс ( наукової значимості, цитування) дорівнює аж 2. Тільки 16 робіт із 380 потрапили у рейтинг і ті у СПІВАВТОРСТВІ!!! Проте ректор НТУ найбагатший із одіозних ректорів, а очільниця МОН (їх керівник) Гриневич найбідніша. Інфографіка порівнянь декларацій.

Є ЗЛОДІЇ У ЗАКОНІ, Є - У НАУЦІ. Що спільного: - вони ніколи самі не працюють (все роблять чужими руками або мізками); - вони приймають участь у "сходняках" (засідають у спецрадах); - вони вирішують всі питання (домовляються) - РІШАЛА.... А КОРОНУЮТЬ ЗЛОЧИНЦІВ У НАУЦІ СПЕЦРАДИ!

Іван Іванович НАЗАРЕНКО – голова СВР Д 26.056.08 КНУБА (завкафедрою машин і обладнання технологічних процесів, де працював дисертант М.П.Кузьмінець) та В.Й.СІВКО - професор цієї ж кафедри і член спецради (науковий консультант плагіатора НТУ) закрили очі і не помітили плагіат та жахливі помилки у дисертації М.П.Кузьмінця. Завдяки їм та ще трьом опонентам: КИРИЧЕНКО Ігор Георгійович ( Харківський національний автомобільно-дорожній університет, професор кафедри будівельних і дорожніх машин; доктор технічних наук, професор), КРАВЕЦЬ Святослав Володимирович (Національний університет водного господарства та природокористування, завідувач кафедри) та ПЕНЧУК Валентин Олексійович (Донбаська національна академія будівництва і архітектури, професор кафедри технічної експлуатації і сервісу автомобілів, технологічних машин і обладнання , доктор технічних наук, професор), псевдонауковець став "доктором". Також вагому роль зіграв тодішній завідувач кафедри дорожніх машин НТУ М.О.БІЛЯКОВИЧ, який точно знав про ПЛАГІАТ але покривав і просував свого протеже Миколу Петровича Кузьмінця, який також працював і на цій кафедрі.

Наступна плагіаторка НТУ ( пдробиці тут ---> ) "Вікторія Віталіївна Ципко завідувачка кафедри туризму Національного транспортного університету. Вона "доктор" педагогічних наук, доцент. Її сфера наукових інтересів, як пише сайт цієї кафедри, — модернізація вищої туристичної освіти України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору Та ми знайшли ще одну сферу її інтересів — переписування чужих даних собі в дисертацію. У листопаді 2015 р. В. Ципко захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук на тему «Методична система навчання суспільствознавчих дисциплін студентів технічних університетів» (спеціальність 13.00.02 — теорія та методика навчання). Роботу виконала в Інституті педагогіки НАПН України. Захист відбувся на засіданні спеціалізованої вченої ради К.26.452.03 в Інституті педагогіки НАПН України."

У дисертації "доктора" наук Угненко Євгенії Борисівни "Методологія проектування реконструкції автомобільних доріг з урахуванням екологічних показників", яка захищалася в НТУ у 2006 році за спеціальністю 05.22.11 у спецраді Д 26.059.02, також було виявлено ПЛАГІАТ (подробиці тут -->) . Вона і М.П.Кузьмінець повинні сидіти за гратами але разом засідають у спеціалізованій вченій раді Д 64.059.01 Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (там же працює плагіаторка).


Щоб знищити опальну кафедру ректор призначив свого протеже М.П.Кузьмінця, знаючи, що він плагіатор і нікчемний керівник, який номінувався на фальсифікатор року. Там же номінувався і М.Ф.Дмитриченко, як токсичний ректор. Через М.П.Кузьмінця вимушені були звільнитися 10 викладачів (два доктора, три доцента, чотири асистента і завлаб).

Відкритий лист до ректора і відсутність адекватного реагування на жаль підтверджують тезу, що в НТУ плагіатори почуваються, як у Бога за пазухою. На жаль ректор НТУ закриває очі і не бачить СИСТЕМНІСТЬ поширення плагіату в дисертаціях.


Через службову недбалість голів спецрад та безвідповідальність опонентів поширення плагіату в дисертаціях має характер епідемії. МОН також не втручається і не позбавляє плагіаторів наукових ступенів, оскільки його очільницю Л. М. Гриневич теж було викрито у плагіаті (пдробиці тут -->) .


На жаль "нова влада" за весь час не позбавила жодного плагіатора наукового ступеня, хоча ПОПЕРЕДНИКИ це робили.




bottom of page